dinsdag 18 december 2007

Concept format programma IMPACT-TV

Talkshow talent host: eetclub/ de dis


Locatie :Studio K /pakhuis de zwijger/Bimhuis/Muziekgebouw aan het IJ

Eten en praten met jong talent onder leiding van een oude rot met publiek.

Nieuwe projecten bespreken met jong talent afgewisseld met entertainment.

1 grote tafel met 4 gasten die een maaltijd eten. bereid door een jong veelbelovend kooktalent.

De gespreksleider en de gasten vertellen over de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied, waar het mogelijk worden kritische vragen gesteld over de toekomst en de valkuilen die komen kijken bij het realiseren van ambitieuze projecten het gesprek wordt opgeluisterd door fragmenten van de nieuwe projecten en worden daarna besproken, en langs de meetlat gehouden er wordt ook gebruikt gemaakt van het vertonen van fragmenten van bestaande succesvolle afgeronde projecten.Tijd voor intermezzo :een talentvol stand up comedy act,muziek act,dans act,cabaret,kunstenaar act live painting enz.

Daarnaast op locatie geschoten items met vragen aan mensen uit de industrie over de gasten en hun werk.

fragmenten uit het werk van de gasten.

discussie met de bezoekers.

daarna borrel en dj en vj en optredens van de gast artiesten.

Idee is ook om een camjo de gasten op locatie (bv. in hun natuurlijke omgeving of studio) even kort te filmen en mensen uit hun netwerk (bv. leraren) te laten reageren, iets te laten zeggen over de gast.

Ook kunnen gasten een kant en klaar trailertje aan leveren.

FORMAT PILOT IMPACT Amsterdam tv

00.00.00 – 00.00.20 leader

00.00.20 – 00.01.20 introductie/aankondiging

00.01.20 – 00.13.20 documentaire

00.13.20 – 00.13.30 bumper

00.13.30 - 00.17.20 gesprek (+ aankondiging item)

00.17.20 – 00.22.00 item

00.22.00 - 00.32.40 gesprek

00.32.40 - 00.33.20 aankondiging item

00.33.20 - 00.33.30 bumper

00.33.30.- 00.43.40 item

00.43.40 - 00.53.40 gesprek (+ aankondiging reportage)

00.53.40 - 00.57.00 reportage

00.57.00 - 00.58.40 einde gesprek en afsluiting

00.48.40 - 00.59.00 promo

00.59.00 – 00.60.00 outro

Geen opmerkingen: