donderdag 20 december 2007

Prijsvraag Leader, bumpers en outro IMPACT-tv

Stichting IMPACT (impuls aan creatief talent) Amsterdam is bezig een televisieprogramma IMPACT-tv op te zetten bij een lokale Amsterdamse zender. Voor dit programma hebben we een pakket nodig van een Leader, bumpers en een outro. IMPACT-tv geeft aanstormend mediatalent en professionals de ruimte om concepten uit te proberen en hun producties te vertonen aan een Amsterdams publiek. Hierbij moet je denken aan korte documentaires, reportages (bijvoorbeeld over Amsterdamse kunst en cultuur), interviews (bijvoorbeeld met producenten, regisseurs, beginnende filmmakers), maar ook bijvoorbeeld een talkshow of spelprogramma. Ook ander talent, bijvoorbeeld debutanten, beginnende muzikanten, kunnen onderwerp zijn van het programma. Doe mee aan deze prijsvraag! Maak een leader, bumpers en een outro voor IMPACT-tv! Het winnende concept wordt direct vertoond op lokale televisie in Amsterdam. Er is 200 euro prijzengeld voor de winnaar. Uiterste inzenddatum voor de prijsvraag is vrijdag 29 februari 2008 .

De competitie staat open voor studenten van SAE, Rietveld, en HKU, en Junioracademie maar ook kun je individueel aan de prijsvraag mee doen.

Met vriendelijke groeten,

Harvey Terhorst en Lennert Ras


Bijlages: programmavoorstel IMPACT-tv


Vereisten:

De leader duurt maximaal 20 seconden en de naam van het programma (IMPACT-tv) is een integraal onderdeel ervan. De bumpers duren maximaal 10 seconden en ook hier is de naam een integraal onderdeel. Dit geldt ook voor de outro, die ook maximaal 20 seconden duurt. Verder ben je vrij om er zelf invulling aan te geven. Laat je inspireren door ‘creatief’, ‘talent’, ‘impuls’ en ‘impact’.


Je kunt het pakket van leader, bumpers en outro digitaal, bijvoorbeeld op DVD of DV (in AVI formaat) onder vermelding van prijsvraag IMPACT-tv en je naam, adres, email en telefoonnummer (vermeld ook het opleidings instituut waar je studeert) zenden naar:

Stichting IMPACT Amsterdam
t.a.v. Lennert Ras
H. Cleyndertweg 111
1025 DJ Amsterdam
tel. 0206374231
mob. 0624136909
lennertras@gmail.com

Geen opmerkingen: